Jukka Hokkanen

                           

Asianajaja, varatuomari Jukka Hokkanen hoitaa juridiset ongelmasi vahvalla ammattitaidolla ja jo yli 25 vuoden kokemuksella.

  

Pienessä asianajotoimistossa saat aidosti henkilökohtaista palvelua ja tiedät, kuka asiaasi hoitaa. Jukka Hokkanen on maalaisasianajaja ja ylpeä siitä. Jukka on helposti lähestyttävä ja puhuu kanssanne samaa kieltä. Jukka on lakimieheksi helposti ymmärrettävä. Toimistossamme ei ole tummia pukuja eikä jäykkää tunnelmaa.

  

Jukka Hokkanen on erityisesti perehtynyt ja kouluttautunut perheoikeudellisiin kysymyksiin. Ositukset ja perinnönjaot ovat toimistomme erityisosaamisalaa. Hoidamme muutkin tavallisten ihmisten ja pienyritysten matkan varrelle ilmaantuvat asiat kokemuksella ja suurella sydämellä.

  

Oikeudenkäyntiin ei matkaan kannata ottaa mukavaa joomiestä. Jukka Hokkanen ajaa päämiehensä etua tarvittaessa tiukasti ja ketään kumartamatta. Sovinto on kuitenkin lähes aina se paras ratkaisu, varsinkin monimutkaisissa ja kalliissa talokauppariidoissa. Suurin osa hoitamistamme asuntokauppariidoista onkin päätynyt sovintoon.   

  

Olipa asiasi sitten suurempi tai pienempi, toimistomme hoitaa kaikki asianne ammattitaidolla.  

Jukka Hokkasella on myös julkisen kaupanvahvistajan oikeudet.

Vastaanotto onnistuu sopimuksen mukaan joko Keuruulla, Jämsässä tai Petäjävedellä.

© 2012 Jukka Hokkanen

Asianajotoimisto Jukka Hokkanen Ky